TUDATOS ÉS ÉRZÉKENY FILMKÉSZÍTÉS
MAXIMÁLIS SZEMÉLYRE SZABOTTSÁG
KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL
A TE TÖRTÉNETED MEGÉRDEMEL EGY JÓ FILMET

PERSONAL

Mindenki egyedi. A Te vállalkozásod, a Te személyes történeted is különbözik bárki másétól. Rengeteg energiát fordítunk már a forgatás előtt is arra, hogy olyan film születhessen Rólad, ami pontosan Hozzád illik. Mind képileg, dinamikában, felépítésben, mind zenében.

MOTION

Hiszünk a mozgókép által közvetíthető üzenetekben. Úgy tartják egy kép többet mond ezer szónál, így kritikus, hogy egy adott képet hogyan komponálunk. Amikor a téma és a kamera is mozgásban van, még fontosabbá válik a tudatosság, hogy a kívánt hatást válthassuk ki a nézőben.

STORY

Szeretjük az érdekes sztorikat. Amelyek megérintenek, magával ragadnak, motiválnak. Nagyra nyitott fülekkel, kitárt szívvel, érzékenységgel közelítünk és nyúlunk a történetedhez, hogy abból mások is részesülhessenek. Mert a Te történeted megérdemel egy jó filmet.

RÓLUNK MONDTÁK

“Első, számomra azóta is megunhatatlan filmmel, amit rólunk az Onyx-ról készítettek, igen magasra tették a lécet. Aztán sikerült a Bocuse d’Or-ról egy simán világszínvonalú dokumentumfilmet forgatniuk, vágni, rendezni, zenét szerkeszteni… Szóval nem igen tudnék belekötni. Amúgy sem tehetem, annyi kompromittáló felvételük van rólam, hogy simán sakkban tudnak tartani vele életem végéig… “

Széll Tamás, Onyx chef, az első magyar versenyző a Bocuse d'Or-on

“Mikiékkel forgatni egy élmény. Fantasztikus megélni, hogy honnét, milyen szögekből, és milyennek látják a világot! Velük a munka után, előtt vagy akár közben is garantált a kulináris élvezet. Mert ők egy olyan család, akiket csak szeretni lehet.”

Harrer-Abosi Beatrix, a Harrer Chocolat tulajdonosa

“Öröm olyanokkal együtt dolgozni, akik nem csak filmezik, de értik is a gasztronómiát, ez a hobbijuk, utazásaik során olyan éttermekkel, ételekkel ismerkednek meg, amelyeket mi is nagyra tartunk és akikhez hasonló szenvedéllyel dolgozunk nap, mint nap.”

Csapody Balázs, a Kistücsök étterem tulajdonosa

“A modern látásmód, egyedi vizuális szemlélet, a precíz kivitelezés elismert szolgáltatóvá tette az E-motion Produkciót. Terei Miklósék eredmény orientáltságának, mentalitásának köszönhetően a sikeres együttműködés garantált.”

Fekete Antonio, a Salon Restaurant sous-chef-je, a Cookbooks.hu tulajdonosa

“Eddig akármilyen projektet bíztunk az E-motion-re, mindig azt kaptuk, amit vártunk: a téma, a vállalkozás szellemiségéhez, céljaihoz mind képi világban, mind zenei hangulatban pontosan illeszkedő atmoszférát, lebilincselő filmeket. Ez szakmai képességeiken túl valószínű annak is köszönhető, hogy munkájuk mellett a minőségi gasztronómia iránt is szenvedélyesek.”

Hamvas Zoltán, az Onyx étterem résztulajdonosa, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia Elnöke