STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMISÉG

STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMISÉG

facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail

Gasztrofesztivál családias hangulatban, barátokkal, finomabbnál finomabb, korrekt méretű és áru kóstoló étel adagokkal, jó borokkal? Kártyás rendszer nélkül?
A Rosinante Étterem megálmodta és néhány hasonlóan gondolkodó vidéki étteremmel együtt pedig megvalósította mindezt. Vannak vidéken kifejezetten jó éttermek és ezen éttermek jobbnál jobb fogásai mellett az utánozhatatlan hangulatba is belekóstolhatunk.
Imádunk ezeken a rendezvényeken forgatni!

 

Az első Stílusos Vidéki Éttermiség rendezvény, amely az ötletgazda – a Rosinante Szálloda és Étterem “otthonában” került megrendezésre. Már ekkor lehetett érezni, hogy valami nagyon jó dolog van kialakulóban.

 

 

 

A második rendezvény Perbálon, a Walter Vendéglő gondozásában.

 

 

 

A rendezvénysorozat következő állomása Villány volt, amit már rengetegen vártak.

 

 

 

A SVÉT kezdeményezés itt teljesedett ki. Több, mint 1000 vendég, mégis családias és mesebeli hangulatban. A Nomád Hotel, Bariék és az egri vízilabda csapat is rendesen kitett magáért!

 

 

 

Az első “mini SVÉT”, mely Villányban, a Mandula Étteremben került megrendezésre és a Dunántúli régió SVÉT tagjai kínálták kóstoló ételeiket. Vendég étteremként a soproni Erhardt étterem is megmutathatta képességeit.

 

 

Az 5. SVÉT megjelenésre a Gourmet Fesztiválon került sor, ahol a szövetség tagja egy külön utcán mutatkoztak be. Ezúttal a Kistücsök Étterem szemszögéből mutattuk meg milyen hangulatú egy ilyen kitelepülés.

 

 

 

A debreceni Nagyerdő adott otthont a 6. SVÉT-nek, mely ezidáig a legnagyobb létszámú közönséget látta vendégül, hangulatfelelős és házigazda ezúttal az IKON Étterem volt.